09 / 05 / 2024

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!



Ramazan Bayramı öncesi, kiralık araçlara talep yoğunlaştı. Kiralık araç firmaları bayramda sorun yaşamamak adına erken rezervasyonu önermektedir. Ramazan Bayramı’na sayılı günler var. Bayramda aile ziyareti ya da tatil yapacak vatandaşlar kiralık araçları tercih etmeye başladı. Kiralık araçlara yoğun talep fiyat artışını da birlikte getirdi. Erken rezervasyonun yanı sıra bilinen firmalar ile sözleşme yapılması da öneriliyor.

“FİYATLAR BAYRAM İÇİN BİN LİRA CİVARINDA''

Bayramdan önce kiralık araçlara talebin arttığının altını çizen firma yetkilisi olan Gökhan Ardeşen, ''Bayramda çalışanların uzun süre izini olmaktadır. Aynı şekilde akraba ziyaretleri de oluyor. Bu nedenler ile bayramlarda kiralık araçlara istek artıyor. Bayramlar kiralık araç piyasasının hareketlendiği, en yoğun olduğu zamanlardır.

Araç kiralama firmaları bayramlarda araçları uzun dönemli kiralamayı istiyor. En düşük fiyatlar bayram için bin lira civarında. Normal zamanlarda 800 lira gibi bir miktar olan günlük kiralık araç fiyatı bayramda bin liraya kadar yükseliyor'' diye konuştu.

'BAYRAMA 15 GÜN ÖNCEDEN REZERVASYON YAPILMASI GEREKİYOR!

Araç kiralayacak kişilere öneriler vermekte olan Ardeşen, ''Araç kiralamak isteyenler yaklaşık olarak 15 gün önceden rezervasyon yapılmalıdır. Son günlerde çok fazla seçenek kalmayabilir. Bayram öncesinde kaparo ödenmesini tavsiye ederim.

Araç kiralarken imzalanan evraklar detaylıca incelenmesi gerekmektedir. Bilinen güvenli firmalardan araç kiralamak daha güvenli olacaktır'' şeklinde konuştu.

KADINLARA 4 BİN TL DESTEK ÖDEMESİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemeleri bir yenisi eklendi. Kadınlara bayram öncesi 4 bin TL ödenecek.

Bu ödeme için başvuruda bulunan kadın vatandaşlara, devlet tarafından destek müjdesi verildi. E-Devlet Kapısı üzerinden yapılacak olan başvuru ile birlikte geri ödemesi bir şekilde destek ödemesinden faydalanabilirsiniz. Devlet desteği çerçevesinde yararlanacak olan kadın vatandaşlara 4 bin TL nakit ödeme yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön