17 / 05 / 2024

TEB 2022 promosyon ne kadar?

TEB 2022 promosyon ne kadar?

TEB 2022 promosyon ne kadar? emekli vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilen adımlar!



TEB EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Öncelikle yeni emekli olanlar ya da olacaklar için şu adımlar takip edilmelidir; SGK ve Bağkur’dan emekli olacak kişiler e-Devlet üzerinden veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini Türk Ekonomi Bankası diye belirtmelilerdir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacak vatandaşlar da çalışmakta oldukları kuruma belirtecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak Türk Ekonomi Bankası şeklinde belirtmelidirler.

Emekli olmuş ve maaşını TEB’e Taşımak İsteyenler için de: En yakın TEB Şubesine nüfus cüzdanınızla gelerek emekli maaşınızı bu şekilde TEB’e taşıyabilirsiniz. Bankanın müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan ya da PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınız üzerinde hiçbir bloke yoksa, şubeye gelmenize gerek kalmadan CEPTETEB Mobil üzerinden de maaşınızı kolayca TEB’e almaya başlayabilirsiniz.

CEPETEB MOBİL İLE EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA!

CEPTETEB Mobil ile emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken yollar şunlardır;

CEPTETEB Mobil’e TC numaranız, parola ve şifre adımları ile giriş yapılır. Ana menüde “Ödemeler” seçeneğine tıklanır. Devlet ödemeleri/ Emekli Aylığı İşlemleri/Emekli Maaş Taşıma menüleri sırasıyla tıklanarak ilerlenir. Emekli Maaş Taşıma ekranında “Emekli Maaş Şubesi” ve “Emekli Maaş Türü” belirlenir. Emekli Maaş Taahütnamesi okuyarak onaylanır. Ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa Ek Promosyon Taahütnamesi okunup onaylanır ve devam butonu ile ilerlenir. Ek promosyondan yararlanabilmeniz için tüm maaşlarınızı TEB’e bu şekilde taşımanız gerekir. Son olarak onay ekranına geldikten sonra girilen bilgiler kontrol edilir ve son onay butonuna basılır.

Mobil uygulamadan emekli maaş taşıma işlemi yukarıda anlattığımız gibi yapılmaktadır. Emekli maaş ek promosyon kampanyası dönemlerinde bu adımı dikkate almalısınız. Kampanya dönemi dışında ise TEB bankasına maaşınızı taşıma durumunda bu adıma gerek duyulmayacaktır.

TEB EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını 36 ay boyunca yani 3 yıl boyunca TEB bankasından almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca da en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon ödemektedir.

Akbank 2022 promosyon ne kadar?

Garanti emekli promosyon ne kadar veriyor? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022?

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön