27 / 04 / 2024

TEB'den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL'yi 3 ay ertelemeli veriyor!

TEB'den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL'yi 3 ay ertelemeli veriyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını bankadan alanlara özel bir kampanya başlattı. Kampanya imkanlarından faydalanmak isteyen emekliler için TEB emekli kredisi şartları ve başvuru detayları hakkında bilgiler verildi.



TEB, müşterilerine sunduğu bu öncülükte getirdiği tecrübeleriyle birlikte emekli maaşı alan kişilere özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, emekli maaşı bankada olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak 100.000 TL kredi imkânı sunulacak. Ancak bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmeleri gerekiyor.

TEB emekli kredisi başvurusu için kişilerin TEB şubelerine veya internet bankacılığı kanalıyla başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuruda talep edilen belgeler arasında nüfus cüzdanı, emekli maaşını gösteren belge ve gelir belgesi yer alıyor.

TEB emekli kredisi kampanyası, emeklilere uygun faiz oranları ve ödeme koşulları sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere yardımcı olmayı amaçlıyor.

TEB den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL yi 3 ay ertelemeli veriyor!

TEB Bankası emeklilere ne kadar kredi veriyor?

TEB, emekli maaşını taşıyan ya da bankadan alan müşterilere yönelik yeni bir kredi fırsatı sunuyor. Duyuruya göre, müşteriler kolayca dijital ortam üzerinden şubeye gitmeye gerek kalmadan başvuruda bulunabiliyorlar.

Kredi seçeneği, 3 ay erteleme imkanıyla sunuluyor. Ancak erteleme yapılan kredilerde ilk taksitte erteleme faizi ekleniyor. Faiz ve vade oranları müşterinin kredi notuna göre belirleniyor ve kefil ve ek belge talebi genellikle bulunmuyor.

Emekli maaşını TEB'den alan ya da taşıyan müşteriler, bu kredi seçeneğinden yararlanabiliyorlar. TEB, 100.000 TL üzerindeki krediler için 12 ay, 50.000- 100.000 TL arasındakiler için 24 ay, 50.000 TL'ye kadar olan krediler için ise 36 ay vade uyguluyor. Ancak müşterinin kredi notuna göre vade ve faiz oranları değişebiliyor.

TEB'in yeni emekli kredi fırsatıyla ilgili detaylı bilgi için müşterilerin bankanın resmi internet sitesini ziyaret etmeleri gerekiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön