23 / 07 / 2024

Telegram’dan WhatsApp’a büyük çalım! Yeni gizlilik özelliklerini duyan Telegram’a kaçıyor!

Telegram’dan WhatsApp’a büyük çalım! Yeni gizlilik özelliklerini duyan Telegram’a kaçıyor!

Anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması Telegram, yeni özelliklerini paylaştı. Peki, popüler uygulamanın özellikleri ne işe yarıyor? İşte detaylar…




Dikkat çeken özellik, gizli ve herkesin görmemesi gereken bir mesaj yollandığı zaman kullanışlı hale geliyor. Yeni Gizli Medya özelliğini kullanmak için fotoğraf gönderirken sağ üst köşede yer alan üç nokta ve daha sonra da Spoiler ile Gizle kısmına tıklamak yeterli.

Telegram, yalnızca belirli kişilerin belirli profil fotoğrafını görmesi için de yeni bir özellik sundu. Bu özellik sayesinde Telegram kullanıcıları, bir genel herkesin görebileceği bir de sadece belirli kişilerin görebileceği iki tane profil fotoğrafı ayarlayabilecek.

TELEGRAM YENİ GRUP ÖZELLİĞİ NEDİR?

Telegram, gruplar için de bir gizlilik özelliği ekledi. Yüzden fazla üyesi olan grup yöneticileri, Üyeleri Gizle özelliğini etkinleştirerek kimlerin grupta olduğunu gizleyebilecek. Bu sayede üyelerin mesaj göndermesi dışında kimse grupta kimin olduğunu bilemeyecek.

Telegram’dan WhatsApp’a büyük çalım! Yeni gizlilik özelliklerini duyan Telegram’a kaçıyor!

TELEGRAM’IN YENİ ÖZELLİKLERİ NELER?

Araçlar, medya ve depolama alanında da birçok yeni özellik dikkat çekiyor. Telegram’ın Sıfır Depolama Kullanımı özelliği sayesinde kullanıcılar; medya ve depolama belgeleri, telefonun deposundan kaldırılarak sonra tekrardan indirilebilme imkânına sahip olacak. Ayrıca yeni depolama grafiği sayesinde de nelerin ne kadar yer kapladığı da bilinecek.

Çizim ve Metin Araçları, Etkileşimli Emojiler, kişiler için profil fotoğrafı seçme ve profil fotoğrafı önerme gibi özellikler Telegram’ı öne geçiren başka özellikler oldu. Yeni özelliklerle birlikte Telegram’a geçen kişi sayısının da arttığı öğrenildi.

Telegram hesabınızı kapatmak mı istiyorsunuz? İşte adım adım yapmanız gerekenler!

Türkiye Telegram’a ceza kesecek mi?

Telegram'dan flaş karar! Premium geliyor, işte Türkiye'deki fiyatı


Geri Dön