30 / 04 / 2024

Teleskop arayanlar için en iyiler burada. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Teleskop arayanlar için en iyiler burada. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir başlangıç için olanlardan gelişmiş özellikli teleskoplara gökyüzü meraklıları için çok satan teleskoplara baktık. İşte özellikleri ve fiyatları...



Alışveriş platformlarında hediye edilen ürünler kategorilerinde satışı artan ilginç teknolojik ürünlerden biri de teleskop. 

Hayal gücü ve düşünme şeklini genişletecek mercekler arasından öne çıkanlar şöyle: 

USCAMEL Profesyonel Teleskop: 2.190,38TL

5 yıldız üzerinden 4,4    

  • Gelişmiş özelliklerdeki taşınabilir teleskop 70 mm büyük diyafram ve 400 mm odak uzunluğu, yüksek iletim kaplamalı, daha fazla ışık ve daha net görüntüler getiriyor.
  • İki değiştirilebilir göz merceği olan reflektör telesop, yüksek büyütme (K6 mm: 67X) ve düşük büyütme (K25 mm: 16X) göz merceğiyle birlikte geliyor. 
  • 1,5X Dikme Merceği ve 3x Barlow lens. 16X ila 200X arasında büyütme sağlanıyor.

Teleskop arayanlar için en iyiler burada. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

 5 x 24 bulucu kapsamı, montaj braketi ve çapraz saç çizgileri sayesinde nesneleri kolayca görmeyi sağlıyor.

  • Tripodun çok ayarlı fonksiyonuyla taşıması kolaylaşan teleskop özel sırt çantasında paketlenebilir. Her yere taşıması kolay özellikte.
  • Yetişkin teleskobu kategorisindeki teleskop, birçok farklı görüntüleme pozisyonu için ayarlanabilir yükseklik ve yön tripoduna sahip. 

Celestron PowerSeeker Teleskop: 2.389,00TL

5 yıldız üzerinden 4,1    

Menşe Ülke: Çin
Yeryüzü ve gökyüzü için
Özel mercekler
Hızlı ve kolay kurulum
Birlikte gelenler: Göz Mercekleri, Teleskop Tüpü, Tripod Temizleme Bezi , Bulucu Dürbün

Teleskop arayanlar için en iyiler burada. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

  • Teleskoplar arasında öne çıkan PowerSeeker serisi, gökyüzünü gözlemlemek isteyen çocuklar ve aileler için en iyi başlangıç teleskoplarından biri olarak gösteriliyor. 
  • Karasal ve astronomik kullanım için idealdir Gelişmiş resim parlaklığı ve netlik için yüksek iletim kaplamalar ile tamamen kaplanmış cam optik bileşenler 3x Barlow lens, her bir göz merceğinin büyütme gücünü üçe katlar. Aksesuarların rahatlıkla saklanması için aksesuar tepsisi 10.000 nesne veritabanı, yazdırılabilir gökyüzü haritaları ve 75 gelişmiş görüntü ile BONUS Astronomi Yazılımı

 


Geri Dön