12 / 05 / 2024

THY'den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

THY'den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

Türk Hava Yolları 6 Şubat'ta olan ve 11 ilde büyük can ve mal kaybına sebep olan zelzelelerin akabinden deprem bölgesine yapılacak uçuşlar için yüzleri güldüren kararını açıkladı.




THY, İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı başta olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinden iç hatlar ve uluslararası uçuşlar gerçekleştirir. Aynı zamanda dünyanın çeşitli noktalarına aktarmalı uçuşlar da sunmaktadır.

THY'nin filosu, geniş bir model yelpazesini kapsamaktadır. Boeing ve Airbus gibi üreticilerin uçaklarını kullanırken, filosunda genellikle Boeing 737, Airbus A320, Boeing 777 ve Airbus A330 gibi modeller bulunmaktadır.

THY, yolcu memnuniyetine önem veren bir havayolu şirketi olarak tanınır. Konforlu kabin hizmetleri, geniş yiyecek ve içecek seçenekleri, eğlence sistemleri ve misafirperverlik ön planda tutulmaktadır.

Ayrıca, THY Star Alliance adlı küresel havayolu ittifakının bir üyesidir. Bu sayede yolcular, diğer havayollarının uçuşlarına bağlantılar sağlayabilir ve sadakat programlarından faydalanabilir.

THY, Türkiye'nin önemli bir turizm destinasyonu olan İstanbul'un merkezi konumunu kullanarak dünyanın dört bir yanından yolcuları Türkiye'ye getirirken, aynı zamanda Türk turistlerin yurt dışına seyahat etmelerine de imkan sağlamaktadır.

THY den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

DEPREM NEDİR?

Deprem, yer kabuğundaki kayaçların aniden ve hızlı bir şekilde serbest bıraktığı enerjinin sonucunda oluşan sismik bir olaydır. Bu enerji serbest bırakımı, yer kabuğunda meydana gelen gerilmelerin aşılmasıyla gerçekleşir. Deprem, yer kabuğunun belirli bir noktasında biriken gerilimin aniden boşalmasıyla ortaya çıkan titreşimler ve dalgalar şeklinde hissedilir.

Depremlerin en yaygın nedeni, tektonik plakaların hareketidir. Yer kabuğu, büyük parçalara ayrılan tektonik plakaların birbirleriyle etkileşimi sonucunda sürekli hareket halindedir. Plakalar arasındaki sürtünme ve gerilmeler, zamanla birikebilir ve nihayetinde gerilimin aşıldığı bir noktada deprem meydana gelebilir.

Akbank'ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön