21 / 05 / 2024

THY'den personellere yüzde 20,77 zam! Tek tek açıklandı: İki defa ikramiye de verilecek! 

THY'den personellere yüzde 20,77 zam! Tek tek açıklandı: İki defa ikramiye de verilecek! 

THY'den personellere yüzde 20,77 zam yapıldığı açıklandı. Bunun yanı sıra, ikramiye müjdesi de verildi. İşte ayrıntılar...



Ahmet Bolat, bunun yanı sıra "Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu olarak siz çalışma arkadaşlarımızın bu büyük gayret ve azmine karşılık, refah seviyenize katkıda bulunmak adına yukarıda bahsettiğimiz zam oranına ilave olarak bir miktar daha ödeme planlıyoruz" açıklamasında da bulundu. 

Bolat, daha net bir ifadeyle, 2023 yılının ikinci yarısında iki ilave ikramiye şeklinde refah payı verileceğini söyledi. 

THY den personellere yüzde 20,77 zam! Tek tek açıklandı: İki defa ikramiye de verilecek! 

Ahmet Bolat, ikramiyelerden ilkinin Temmuz maaşının yatacağı 8 Ağustos tarihinde, ikincisinin de Ekim maaşının ödeneceği 8 Kasım günü hesaplara yatacağına dikkat çekti. 

Bolat, söz konusu açıklamasını "2023 yılının kalan 6 ayı için verilen yüzde 20,77 oranındaki zammın üzerine, bu iki ilave ödeme ile yapılan iyileştirmenin tüm çalışma arkadaşlarımızı memnun edeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

Diğer taraftan, Hava - İş Sendikası ise bugün web sitesinden yazılı açıklamada bulunarak, zam oranına ilişkin eleştirileri gündeme getirdi. Sendika, yeni sözleşme süreci başlamadan eylem yapılabileceğini de işaret etti. 

İstanbullular dikkat! Bakan Özhaseki açıkladı: 1.5 milyon ev yenilenmek durumunda!

En düşük memur emekli aylığı 9 bin 877 TL oldu! İşte zamlı maaşların hesaplara yatırılacağı ay...

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika fiyatlar açıklandı! Zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler dikkat! 

Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Bugün dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte dolar kuruna ilişkin son dakika gelişmeleri...

 


Geri Dön