19 / 05 / 2024

Tiny Thermaland Abant ne zaman teslim edilecek? Tiny Thermaland Abant teslim tarihi!

Tiny Thermaland Abant ne zaman teslim edilecek? Tiny Thermaland Abant teslim tarihi!

Firma: Kuran İnşaat

Tiny Thermaland Abant teslim tarihi  ve Tiny Thermaland Abant fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Tiny Thermaland Abant projesi...



Tiny Thermaland Abant nerede yer alıyor?
Tiny Thermaland Abant nerede yer alıyor sorusuna yanıt olarak deniz seviyesinden rakım olarak 561 metre yükseklikteki Bolu Mudurnu Taşkesti bölgesinin İstanbul’a 215 kilometre, Bolu’ya 60 kilometre, Abant’a 40 kilometre uzaklıkta yer aldığını belirtebiliriz.

HAVARAY SİSTEMİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Bolu Mudurnu Taşkesti Tiny Thermaland Abant projesi, Havaray sistemiyle de dikkat çekiyor. Söz konusu projede termal havuzlar dışında, Fin Hamamları, Türk Hamamı, sauna gibi sosyal alanlar da mevcut.

55 metrekarelik toplamda 115 adet tiny houseın yer aldığı Bolu Mudurnu Taşkesti Tiny Thermaland Abant projesinde 2+1 tiny houselar mevcut. Ayrıca söz konusu projede farklı opsiyon seçeneklerine de yer veriliyor.

Tiny Thermaland Abant ne zaman teslim edilecek? Tiny Thermaland Abant teslim tarihi!


Tiny Thermaland Abant ne zaman teslim edilecek? 

Bolu ilinde inşaat yasağı 15 Mart 2023 tarihi itibariyle sona erecek ve sipariş edilen Tiny House evin imalatları da  inşaat firması tarafından gerçekleştirilip, 2 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmiş olacak.

Ayrıca yine verilen detaylara göre, toplamda 200 dönüm alana sahip Taşkesti Tiny Thermaland Abant içerisinde imalatlar ve teslimler tamamlandıktan sonra özel olarak hazırlanan otoparklarda site sakinleri araçlarını park edecek ve söz konusu tüm transferlerde site içindeki golf araçları kullanılacak. 
Web: http://kuraninsaat.com/

Web: http://kuraninsaat.com/

Armutlu Altınevler Projesi’nde inşaat süreci hızlandı!

Yeni nesil tatil anlayışı bölge halkını kalkındırdı! Bungalov bu senenin trendi!

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?


Geri Dön