18 / 05 / 2024

TOGG kaportası içinde ne var ne yok belli oldu! Sonunda ekspertize girdi!

TOGG kaportası içinde ne var ne yok belli oldu! Sonunda ekspertize girdi!

Geçtiğimiz günlerde TOGG araçların ilk teslimatları gerçekleştirilmişti. TOGG aracı satın alan vatandaşlardan biri aracı oto ekspertize soktu. Aracın incelenmesi  sonucu şaşkına çeviren detaylar ortaya çıktı.



TOGG kaportası içinde ne var ne yok belli oldu! Sonunda ekspertize girdi!

Oto ekspertiz esnasında incelemede bulunan ustanın görüşleri neler?

Video boyunca incelemelerini oldukça detaylı olarak gerçekleştiren usta, videonun en çok ilgi gören yönlerinden birinin baş karakteri oldu. Video boyunca tabir yerindeyse aracı didik didik eden usta beğenisini dile getirmekten geri durmadı. Aynı zamanda TOGG'un bağlantı kalitesini beğendiğini ayrı olarak belirtti. Aracın ayrıntılı incelenmesi oldukça deneyime sahip olan usta için yeni bir deneyim oldu.

TOGG merakla beklenen yanlarından biri mikron kalınlıkları idi. Konu ile ilgili incelemelerde bulunan ekspertiz ustası mikron kalınlıkların tek kat boya olarak değerlendirilebileceğini ifade etti. Ustayı en çok şaşırtan konu ise etiketler oldu. Otomobil alt kısmında bulunan tüm etiketlerde TOGG Türkiye yazısının bulunması ustayı oldukça şaşırttı ve gururlandırdı. Usta beğenisini "Yok böyle bir şey " diyerek dile getirdi.

Videoda otomobilin iyi yorumlar alması ve ustanın detaylı incelemesi izleyiciler tarafından beğeni ile karşılandı. Sosyal medyada oldukça ses getiren video aracı satın almak isteyenler için çokça önemli bir referans niteliğine sahip oldu.  TOGG'un kalitesinin ve detaylarının incelendiği video youtube platformu üzerinden binlerce izlenme sahibi oldu.

TOGG almayı düşünenlere müjde! Seçim TOGG fiyatını etkiledi!

Togg'un yüzde kaçı yerli! İşte tüm gerçekler

TOGG polis arabası mı oldu? Yerli otomobil TOGG polis arabası mı olacak? TOGG polis arabası ne zaman yollarda?

Geri Dön