18 / 05 / 2024

Togg'a teklif yağıyor! Bakan Varank açıkladı!

Togg'a teklif yağıyor! Bakan Varank açıkladı!

Bakan Varank, 'tip onayı' için birçok ülkede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Varank "Ortadoğu'dan, Avrupa'dan 'biz bu aracı nasıl alabiliriz, nasıl bayisi olabiliriz' diye yoğun bir ilgi var" dedi.



 

TOGG STANDINA İLGİ BÜYÜK

Bakan Varank, CES 2023'te Togg standına yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, "Herkes Togg'un buradaki dijital deneyimini görmek için sıraya giriyor. Böyle bir başarıya imza atmak gerçekten önemli, bizim açımızdan da mutluluk verici. Biz hem o heyecanı yaşamak hem de Türkiye'den buraya gelen diğer firmalara destek olmak için fuardayız" dedi. Togg, CES 2023'te "Dijital Mobilite Bahçesi" adını verdiği 910 metrekarelik alanda sürdürülebilir ve bağlantılı bir mobilite geleceğini keşfetme deneyimi sunuyor.

YARINDAN SONRASININ iPUÇLARINI VERiYOR

Togg a teklif yağıyor! Bakan Varank açıkladı!

Ziyaretciler, Togg'un standında logosuna atıfta bulunan girişten geçtikten sonra 15 metre uzunluğunda ve LED ekrandan oluşan bir tünele giriyor. Tünel içinde başlayan deneyim, tünelin sonuna gelindiğinde mobilitenin yarından sonrasını dijital sanatla ifade eden Beyond X kapsülünde devam ediyor. Mobilitenin yarından sonrasının ipuçlarını veren ve Togg Dizayn Stüdyosu'nun tasarladığı ve Pininfarina ile birlikte geliştirilen Beyond X alanı, katılımcılara kişiselleştirilmiş bir mobilite deneyimi sunuyor. Yolculuklarına tünelde başlayan ziyaretçiler, heykelsi ve dairesel bir kapsülün içinde hayal gücünü zorlayan bir görsel sanat eşliğinde mobilite deneyimi yaşıyor. Katılımcılar, kendileri için en uygun müzik ve ortamın içinde 'Satürn', 'Orman', 'Fütüristik Şehir' ve 'Sanatsal Türkiye' gibi 4 olası senaryodan birini yaşayabiliyor. Beyond X, sıra dışı dijital bir deneyim ile akıl, ruh, kalp ve 4 duyuyu harekete geçiriyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Ocak 2023 tarihinde saat 22.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19,93 Türk Lirası, altının gramı ise bin 119 Türk Lirası değerinde.

Erdoğan imzaladı! Emekliye 50 bin TL toplu para

İslam Memiş 'doları unutun' dedi, altında 2.000 TL için tarih verdi

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

 


Geri Dön