15 / 05 / 2024

TOKİ 81 ildeki sosyal konut projesi başvuruları bitti mi? 81 ildeki konut projesinden kimler yararlanacak?

TOKİ 81 ildeki sosyal konut projesi başvuruları bitti mi? 81 ildeki konut projesinden kimler yararlanacak?

TOKİ konut projeleri dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar TOKİ 81 ildeki projelerine dair detaylı bilmek istiyor! İşte o detaylar!



TOKİ 81 İLDEKİ UCUZ KONUT PROJESİ BAŞVURUSU BİTTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan orta ve dar gelirli vatandaşlara müjde gibi bir haber verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlk kez ev sahibi olacakların sabırsızlıkla beklediği projenin hazırlıkları bitmek üzere. Vatandaşlarımızı kira öder gibi uygun taksitler ile yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilecek konut projeleri ile ev sahibi yapacağız. Bu sayede kiraların düşmesini de sağlamış olacağız. Şehit yakınları, gazilerimiz ve emeklilerimiz için de özel kontenjan ayıracağız. İlk defa evlenen gençlerimiz var onlarda projede kota sahibi olacak" şeklinde açıklamada bulundu.

Peki, TOKİ 81 ilde dar gelirliler için başlayacak olan konut başvurusu ne zaman başlayacak, başladı mı? TOKİ sosyal konut projesi şartları nelerdir?

TOKİ 81 İLDEKİ UCUZ KONUT PROJESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? TOKİ 81 İLDEKİ UCUZ KONUT PROJESİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu merak edilen proje için şunları söyledi; "TOKİ vasıtasıyla 1 milyon 175 bin vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Ekonomik, güvenli konut üretiminde dünyada eşi benzeri bulunmayan bir başarı ortaya koyduk. 100 bin sosyal konut için çıktığımız çağrıya 10 katı talep aldık. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımız için hayata geçeceği proje hayata geçmek üzere. Vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi olacaklar. İnşaat sektörünü yeniden canlandırıp, insanımızın makul şartlarda ev sahibi olmalarını sağlayacağız. Bu proje kiraların düşmesini de sağlayacak. Şehit yakınları ve gazilerimize özel bir kontenjan ayıracağız. Yeni evlenecek gençlerimiz de kota sahibi olacak. Önümüzdeki günlerde de bu projenin detaylarını paylaşacağız.”

Kredi kartı kullanıcıları dikkat! Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi?

Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili müjde! İşte detaylar!

Fındık fiyatları ile ilgili son durum! 22 Ağustos’u kaçırmayın!


Geri Dön