12 / 05 / 2024

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'deki iki yeni projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Gümüşhane projesi ile ilgili detaylar...



Peki çalışmalarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane 2023 projelerinde konutların yanı sıra ticari alanlara yer verilecek mi? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projelerinin ihalesi ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirilecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin Gümüşhane projesi 10 Ağustos'ta ihaleye çıkacak.

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen Gümüşhane TOKİ 2023 projesinde dükkanlar da yer alacak.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanı şu şekilde:

Gümüşhane İli Kürtün İlçesi Cami Yanı Mahallesi 48 Adet Konut ve 2 Adet Dükkan İnşaatı ve Özkürtün Beldesi Çayra Mahallesi 88 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Van depremi, zemini kötü olan alanlara doğru büyümeyi azalttı!

Bu ilde yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle beş arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var


Geri Dön