08 / 05 / 2024

TOKİ Perşembe Kacalı ve Çınar Mahallesi'nde kura çekildi!

TOKİ Perşembe Kacalı ve Çınar Mahallesi'nde kura çekildi!

Perşembe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Kacalı ve Çınar Mahalleleri'nde yaptırılan 383 adet konutun kurası çekildi. Konutlar Perşembe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonunda düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.



Perşembe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Kacalı ve Çınar Mahalleleri'nde yaptırılan 383 adet konutun kurası çekildi. 


Perşembe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi iş birliği ile Kacalı ve Çınar Mahallelerinde yaptırılan 383 adet konut Perşembe Noteri Birsen Bostancı nezaretinde Perşembe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonunda düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. 


İlk olarak Çınar Mahallesinde C Tipi 3+1 toplamda 54 adet konut olup 50 âdetinin kurası, ardından BİTipi 2+1 toplamda 132 adet Konutun 125'nin, daha sonrada Kacalı Mahallesindeki B1 Tipi 177 konuta karşı başvurulan 144 adet konutun kuraları çekildi. 


Ayrıca  TOKİ  yetkililer tarafından yapılan açıklamada 20 kişi olan arsa sahiplerinin önceden yapılan protokol gereği kuraya tabi edilmediklerini ve ayrıyeten kura sonunda artan 44 adet konutun daha sonra satışlarının Toki tarafından gerçekleştirileceği ve kura listelerinin www.toki.gov.tr/talep-vesatis/493 sitesinden öğrenebilecekleri bildirildi.


Ordu Olay Gazetesi


Geri Dön