14 / 05 / 2024

TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak dar gelirlilerin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Tokat'ta hayata geçirilecek olan 1500 konutun hak sahiplerinin belli olması için kura çekimi de yapıldı.



TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Vali Numan Hatipoğlu açıklamasında kura çekimi ile hak sahibi olacak vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, muhakkak ki bu adımların devamının geleceğini ve yeni adımların da atılacağının bilinmesini istediğini kaydetti.

Yine verilen detaylara göre, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı ismiyle başlatmış olduğu bu önemli yol yürüyüşünün bir halkası olan TOKİ kura çekilişinin kente hayırlar güzellikler getirmesini dildiğini söyledi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tokat merkezde 687, Erbaa'da 300, Pazar'da 63, Turhal'da 100, Artova'da 150 ve Yeşilyurt ilçesinde 200 konut inşa edileceğini kaydeden Eroğlu, "İnşallah evlatlarımıza, torunlarımıza yeni hedefleri olan, 2053 ve 2071 hedefleri vizyonuyla yeni bir ufku miras bırakıyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu açıklamasında başta savunma sanayisinden, sosyal projelere birçok atılım yapan, kendi enerjisini çıkarmaya başlayan bir ülke olarak her alanda güçlü Türkiye'nin ayak seslerini duyduklarını kaydederek, "Bu güç ve başarının sizin dualarınızla başarıldığının da özellikle altını çizmek istiyorum." şeklinde konuştu

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan da hayata geçirilecek projenin hayırlı olmasını temenni etti. Verilen bilgiye göre söz konusu programa AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katılım sağladı.

TOKİ'nin 19-25 Aralık 2022 kura çekilişleri il il peş peşe yapılacak! Yeni haftada hangi illerde çekiliş olacak?

Asgari ücrette nefesler tutuldu! Bakan Bilgin: “Beklentileri karşılamayı umut ediyoruz'


Geri Dön