02 / 05 / 2024

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...



TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda söz konusu 185 konut için düzenlenecek olan açık artırmada, aynı zamanda "www.emlakmuzayede.com.tr" internet sitesinden de canlı yayınla teklif alınacak.

Ev almak isteyen vatandaşlar, satışa sunulan bu konutlara yüzde 50 peşinatı ödeme ve 120 ay vade şartıyla sahip olabilecek.

Alıcılara satış sonunda Gaziosmanpaşa konutlarının hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutlarının ise 12 ay içinde teslimi yapılacak.

18 Temmuz tarihinde başlayacak olan başvuruların açık artırmaya yönelik bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Diğer yandan 2-3 Ağustos tarihlerinde Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru alınabilecek.

Satışla ilgili detaylı bilgilere, TOKİ’nin resmi internet adresi "" üzerinden, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet sitesinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ kuralı satış başvurusu nasıl yapılır? TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ’den ucuz konut atağı! 163 ile ev sahibi olunacak! İşte detaylar!

TOKİ'den ucuz ev hamlesi! 24 ilde resmen başlıyor! İşte aranan şartlar


Geri Dön