16 / 05 / 2024

TOKİ'den kura duyurusu! İlleri peş peşe açıkladılar! Başlıyor...

TOKİ'den kura duyurusu! İlleri peş peşe açıkladılar! Başlıyor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sosyal Konut projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. İşte detaylar...



TOKİ, kura çekimi için yeni takvimi açıkladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamada, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 12 ilde kuraların tamamlandığını ve yeni kuraların 11 ilde çekilmeye başlanacağı belirtildi.

TOKİ den kura duyurusu! İlleri peş peşe açıkladılar! Başlıyor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. 7-16 Kasım tarihleri arasında 12 şehirde noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 21 bin 893 konutun yeni sahipleri belli oldu. 

TOKİ den kura duyurusu! İlleri peş peşe açıkladılar! Başlıyor...

Kura çekimin 2'inci etabı da 11 şehirde bugün Muş ve Kilis ilerinde başlıyor. 17-28 Kasım'da tarihleri arasında yapılacak konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Gaziantep, Bingöl, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Diyarbakır'da toplam 29 bin 363 konut yeni sahibini bulacak. Kuralar, noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekilişleri hız kesmeden devam ediliyor. İşte TOKİ çekilişine ilişkin merak edilen tarihler ve diğer tüm detaylar...


Geri Dön