02 / 05 / 2024

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Size TOKİ kurasından konut çıktığını söyleyip, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmemeniz hayati önem taşıyor.



SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMASI GEREKİYOR

TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, konut devri, konut teslimi, tapu ve benzeri işlemlerinin tamamının Türkiye Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası'nın yetkili şubeleri aracılığı ile yapıldığı vurgulandı ve "Sizinle irtibata geçerek para talebinde bulunan kişilerin olması halinde savcılığa suç duyurusunda bulunulması gerekmektedir" denildi.

AVRUPA YAKASI KONUT KURALARI

Öte yandan TOKİ sosyal konut projesinde İstanbul’un Avrupa yakasındaki konutların kuralarının ne zaman çekileceği merak ediliyor. TOKİ, sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'da toplamda 50 bin sosyal konut inşa edecek. İstanbul Tuzla’da yapılacak konutlar için kuraların çekilmesinin ardından Şimdi de Avrupa Yakası kura tarihleri merak ediliyor.

TOKİ İSTANBUL ARNAVUTKÖY KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK

TOKİ'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında İstanbul'daki kura çekimleri ilk olarak Tuzla’dan başladı. TOKİ İstanbul Arnavutköy kura tarihleri henüz açıklanmadı.

TOKİ AVRUPA YAKASI KURA TARİHLERİ NE ZAMAN?

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kura çekimleri il il yapılırken, İstanbul TOKİ kura tarihleri henüz belli değil.

2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik sağlayarak, konut ve kira fiyatlarını düşürmesi hedeflenen projede, 3+1 konutların fiyatı 850 bin lira olarak ilan edildi.

TOKİ 2+1 konutların başlangıç fiyatı ise 608 bin lira.

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

Gram altın rekordan rekora koşarak baş döndürüyor! 2023 yılında altın bu kadar olacak!

TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanıyor? TOKİ arsa kuraları ne zaman?


Geri Dön