09 / 05 / 2024

Toplu taşıma kullananlara müjdeli haber! Ücretsiz olacak!

Toplu taşıma kullananlara müjdeli haber! Ücretsiz olacak!

Toplu taşımayı kullanan vatandaşlara müjde gibi bir haber verildi. Tamamen ücretsiz oluyor. İşte detaylar!



Toplu taşıma kullananlara özel bir haber verildi. 30 Ağustos Zafer Bayramında İstanbulkart entegrasyonu içinde yer alan İETT, Metro, Füniküler, Tramvay, Şehir Hatları Vapurları ve Toplu Ulaşımıma entegre Özel Deniz Motorlarında ulaşım ücretsiz olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Metrobüs seferleri hafta içi, otobüs seferleri ise cumartesi sefer planına göre yapılmaktadır. 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenleri provasının yapılacağı 28 Ağustos’ta ve tören günü olan 30 Ağustos’ta sabah saatinden 14.00’e kadar kapalı kalacak Vatan Caddesi’ne alternatif güzergâh olarak araçları, Turgut Özal Millet Caddesi’nden hizmet veriyor. Zafer Bayramı bağlamda 30 Ağustos 2022 Salı günü İstanbul’da toplu ulaşım ücretsiz yapılacak.

Sözcü’de yer alan habere göre İBB’nin Yenikapı’da düzenleyeceği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği için de Yenikapı Metro İstasyonu ile etkinlik alanı arasında ring seferler düzenlenecek. Yenikapı’dan etkinlik alanına saat 18.00, 18.30, 19.00, 19.15, 20.00 ve 20.30’da sefer yapılacaktır. Etkinlik sonunda ise Yenikapı’ya saat 23.00, 23.15, 23.30, 23.45 ve 00.00 saatlerinde de sefer yapılacak.

Boğaz geçiş ücreti açıklaması! Vergi ve harçlara güncelleme yapıldı! İşte detaylar!

Domateste fiyat farkı açıldıkça açıldı! Tarla fiyatı ve market fiyatı şaşkınlık yarattı! İşte detaylar!

İBB promosyonları kaç TL? İBB promosyonları ne kadar? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön