06 / 05 / 2024

Tulip Turkuaz'da 113 bin TL!

Tulip Turkuaz'da 113 bin TL!

Enerji tasarruflu bio-iklimsel mimarisiyle öne çıkan Tulip Turkuaz, sağladığı ulaşım kolaylığıyla, yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler için doğru bir lokasyonda yer alıyor



Projenin adı: Tulip Turkuaz.
Projenin lokasyonu: Bahçeşehir-  Ispartakule.
Yapan şirket: Tulip Gayrimenkul.
Satış pazarlama sorumlusu: Atalay Kocatepe.
İnşaata başlama tarihi: Aralık 2008.
İnşaatı bitirme tarihi: Ağustos 2010.
Toplam arsa: TulipTurkuaz 90 bin metrekare, Tulip Towers 30 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: Otoparklar dahil 198 bin metrekare.
Sosyal donatılar: İki katlı 800 metrekarelik sosyal tesis binası (fitness center, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, hobi odaları) 300 metrekarelik kışın kapanıp yazın açılabilen yüzme havuzu, 160 metrekare açık yüzme havuzu, buz pateni pisti, tenis kortu, basketbol sahası, uydu sistemi, internet bağlantısı ve elektronik güvenlik, 7/24 sistemi ile hizmet vererek insan yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Satılabilir alan: 132 bin 778 metrekare.
Konut bilgileri: 1+1'den 4+1 ve 3+1 dublekse kadar 5 farklı daire tipinde 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen 1188 konut yer alıyor.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 3000- 4000 kişi.
Projenin ayırt edici özelliği: Dünyaca ünlü mimar Ken Yeang tarafından tasarlanan bio-iklimsel bir proje olması. Projenin ana konsepti `doğal yaşam' üzerine kurulu. Yerleşim planında bütün binalar birbirlerinin önünü kesmeyecek şekilde konumlandırılıp, insan yaşamı için büyük önem taşıyan su öğesi üzerine kuruldu.
Anneler için: Çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkurları, yüzme havuzları, tenis kortu, sauna, hamam, kuaför, iç bahçeler, ruf gardenler, bellboy, vale parking ve housekeeping bulunuyor.
Babalar için: Fitness, hamam, yüzme havuzu, tenis kortu, yürüyüş ve koşu parkurları bellboy, vale parking.
Çocuklar için: Projede çocuk bakım alanları, buz pisti, yüzme havuzu, oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu bulunuyor.
En yakın okullar: Bahçeşehir Koleji, Abdi İbrahim İlköğretim Okulu, Bahçeşehir Yıldızlar Koleji ve Özel Kültür 2000 Koleji 3 km uzaklıkta.
En yakın poliklinik ve hastaneler: Bahçeşehir Poliklinik üç kilometre.
En yakın alışveriş merkezi: Tulip Towers AVM 23 bin metrekare.
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: Atatürk Hava Limanı 17 kilometre, Sabiha Gökçen Hava Limanı 50 kilometre uzaklıkta.
TEM veya E-5'e uzaklığı: Yeni Ispartakule - TEM otoyol çıkışına 300 metre uzaklıkta.
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

0212 444 09 54

www.tulipturkuaz.com

[email protected]


Geri Dön