14 / 05 / 2024

Tuncer Bakırhan'dan Siirt imar planı açıklaması!

Tuncer Bakırhan'dan Siirt imar planı açıklaması!

Siirt Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediye Meclisi' nin Mayıs ayı toplantılarının açılışında yaptığı konuşmada, imar konusunda yasal hakları bulunmayan hiç kimseye taviz vermeyeceklerini söyledi...




Siirt Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantılarının açılışında yaptığı konuşmada, imar konusunda yasal hakları bulunmayan hiç kimseye taviz vermeyeceklerini söyledi.


Eşbaşkan Belkiza Beştaş Epözademir’in de katıldığı toplantıda konuşan Bakırhan, bir aylık görev sürecinde birimlerde çalışan personel ile tanışma ve birimlerin mevcut durumları hakkında bilgi edindiğini kaydetti. Siirt’in mevcut sorunlarına kısa sürede vakıf olduğunu belirten Bakırhan, özellikle üzerinde durduğu en önemli konunun imar olduğunu dile getirdi. Bakırhan, "Siirt Belediyesi bünyesinde yapılacak alım işlerinin Siirt esnafından temin edilmesini istiyoruz. Eğer arada bir uçurum yok ise ve Siirt’te ihtiyaç duyulan malzeme hizmet temin edilebiliniyorsa, bütün alımların Siirt esnafından yapılacaktır. İmar konusunda politikamız nettir. Yasal hak neyse odur. Bu anlamda hiçbir meclis üyesi arkadaşımızın imar konusunda kimseye aracı olmasın. Hiçbir arkadaşımızın bu konuda başvuruda bulunan yurttaşın hakkı haricinde bir santim bile talep ve istemde bulunmasın. Tam aksine bu politikamızın asıl savunucularının meclis üyesi arkadaşlarımızın olmalıdır. Bu konuda başata meclis üyelerimizden ve kamuoyundan bir duyarlılık bekliyoruz" dedi.


Toplantının ikinci oturumu yarın yapılacak.



Kırıkhan Olay


Geri Dön