04 / 07 / 2024

siirt belediye eşbaşkanı tuncer bakırhan

siirt belediye eşbaşkanı tuncer bakırhan

Siirt Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediye Meclisi' nin Mayıs ayı toplantılarının açılışında yaptığı konuşmada, imar konusunda yasal hakları bulunmayan hiç kimseye taviz vermeyeceklerini söyledi...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan orta gelirliye konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatleri arasında yer alan sosyal konut projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaparak, ilçe belediye başkanları ile potansiyel alanları belirlemek için görüşmelere başladıklarını dile getirdi.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Batman İkiköprü'ye imar şartı!

Batman İkiköprü belde Belediye Eşbaşkanı Osman Karabulut, nüfusu artan belde de biriken sorunları aşacaklarını söyledi. Karabulut, ''Yüzde 50 hibe destekli imar çalışmalarını gerçekleştirirsek, altyapı ağırlıklı projelerimizi hayata geçireceğiz'' dedi.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

siirt belediye eşbaşkanı tuncer bakırhan Haberi

siirt belediye eşbaşkanı tuncer bakırhan


Siirt Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantılarının açılışında yaptığı konuşmada, imar konusunda yasal hakları bulunmayan hiç kimseye taviz vermeyeceklerini söyledi.


Eşbaşkan Belkiza Beştaş Epözademir’in de katıldığı toplantıda konuşan Bakırhan, bir aylık görev sürecinde birimlerde çalışan personel ile tanışma ve birimlerin mevcut durumları hakkında bilgi edindiğini kaydetti. Siirt’in mevcut sorunlarına kısa sürede vakıf olduğunu belirten Bakırhan, özellikle üzerinde durduğu en önemli konunun imar olduğunu dile getirdi. Bakırhan, "Siirt Belediyesi bünyesinde yapılacak alım işlerinin Siirt esnafından temin edilmesini istiyoruz. Eğer arada bir uçurum yok ise ve Siirt’te ihtiyaç duyulan malzeme hizmet temin edilebiliniyorsa, bütün alımların Siirt esnafından yapılacaktır. İmar konusunda politikamız nettir. Yasal hak neyse odur. Bu anlamda hiçbir meclis üyesi arkadaşımızın imar konusunda kimseye aracı olmasın. Hiçbir...