28 / 04 / 2024

Türk otomotiv sektörü Şili ve Arjantin'de büyüme hedefliyor!

Türk otomotiv sektörü Şili ve Arjantin'de büyüme hedefliyor!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik yaptığı açıklamada Latin Amerika ülkelerinde etkinliklerini artırmaya, iletişimlerini güçlendirmeye ve büyümeyi istikrarlı hale getirmeye çalıştıklarını dile getirdi.



Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik yaptığı son dakika açıklamasında Latin Amerika ülkelerinde etkinliklerini artırmaya, iletişimlerini güçlendirmeye ve büyümeyi istikrarlı hale getirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla "Arjantin-Şili Otomotiv Sektörel Ticaret Heyeti" programı gerçekleştirildi. Verilen detaylara göre, heyete katılan 17 Türk otomotiv firmasından 21 iş insanı, Arjantin ve Şili'den 60 alıcıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Türk otomotiv sektörü Şili ve Arjantin de büyüme hedefliyor!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Senir ve Gökhan Tunçdöken'in de yer aldığı söz konusu program kapsamında Türkiye'nin Buenos Aires Büyükelçisi Süleyman Ömür Budak ve Santiago Büyükelçisi Gülcan Akoğuz'un verdiği resepsiyonlara katılan heyet, ülkeler arası ticaret ilişkilerini geliştirmek için görüş alışverişi yapıldı.


Geri Dön