06 / 05 / 2024

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Altın fiyatları Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?



10 gram altın ne kadar oldu?
10 gram altın, 7 bin 922 TL lira oldu.

Türkiye de yastık altında kaç ton altın var?

Çeyrek altın ne kadar oldu?
Çeyrek altının alış fiyatı 1.293 lira, satış fiyatı 1.320 lira oldu. Geçen hafta açıklanan resmi rakamlara göre, çeyrek altının satış değeri 1304 liraydı yani çeyrek altında 16 lira yükseliş görüldü.

Cumhuriyet altını ne kadar?
Cumhuriyet altını, alış 5 bin 323, satış 5 bin 377 TL. Geçen hafta cumhuriyet altının satış değeri 5.315. 62 TL yükseliş gerçekleşti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön