06 / 05 / 2024

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Altın fiyatları Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?



Yarım altın ne kadar oldu?
Yarım altının alış fiyatı 2 bin 585 lira, satış fiyatı 2 bin 638 lira oldu. Geçen hafta açıklanan resmi rakamlara göre, yarım altının satış değeri 2 bin 609 liraydı yani yarım altında 29 liralık yükseliş görüldü.

Türkiye de yastık altında kaç ton altın var?

Tam altın ne kadar oldu?
Açıklanan resmi rakamlara göre, tam altın, alış fiyatı 5 bin 224 lira, satış fiyatı 5 bin 276 lira oldu. Geçen hafta açıklanan rakamlara göre, tam altının satış değeri 5 bin 218 lira şeklindeydi. Yani tam altında 58 liralık bir yükseliş görüldü.

Reşat altın ne kadar oldu?
Açıklanan rakamlara göre, Reşat altında alış fiyarı 5 bin 213 lira, satış fiyatı da 5 bin 266 lira şeklinde açıklandı. Geçen hafta reşat altının satış değeri 5 bin 206 lira şeklindeydi. Yani Reşat altında da 60 liralık bir yükseliş görüldü.

Altın fiyatlarında şok iddia! İkinci çöküş geliyor!

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Bloomberg'den kritik analiz: Dolar kuvvetlenecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön