06 / 05 / 2024

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Altın fiyatları Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?



Altın fiyatlarında son durum ne oldu?

Yatırımcıların merak ettiği ve sık sık araştırdığı altın fiyatları, sabit kalmıştı. Sözcü'nün aktardığına göre, sabit kalmasında Fed’in para politikasını öngörülenden daha hızlı sıkılaştıracağına dair endişelerin, Ukrayna’da devam eden gerilim sebebiyle güvenli liman olarak görülen varlıklara talebin artmasını dengelemesi etkili oldı.

Türkiye de yastık altında kaç ton altın var?

Gram altın ne kadar oldu?
Yatırımcıların gözdesi gram altında alış 790 lira, satış 797 lira oldu. Geçen hafta gram altının satış değeri 789 liraydı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön