01 / 05 / 2024

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik hesapları için son değişiklikler sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk mavi tik’in 8 dolar karşılığında verileceğini açıklamıştı. Peki mavi tik ücreti nereye ödenecek? İşte bütün detaylar…



Twitter Blue özelliği aylık 8 dolar olarak açıklandı ancak her ülke için aynı fiyat olmayacak. Elon Musk, bu ücretin her ülkenin alım gücüne göre değişeceğini açıkladı. Şu anda Türkiye için bu ücretin ne kadar olacağı henüz bilinmiyor.

TWITTER MAVİ TİK ÜCRETİ NEREYE ÖDENECEK?

Twitter mavi tik onaylı hesapların ödeme ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

MAVİ TİK NEDİR?

Twitter'daki mavi onay rozeti , kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunu gösterir. Mavi rozet almak için hesabın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.

 

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

Ekmek yemeden doymam diyenlere kötü haber! Ekmeğe korkunç zam! Duyanların iştahı kaçıyor!

Akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Akaryakıta zam geldi mi? Şu an benzin kaç TL, motorin kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön