09 / 05 / 2024

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...



ELON MUSK AÇIKLAMIŞTI

Elon Musk, kurumsal hesaplarda altın, devlet hesaplarında gri tonlama olduğuna dikkat çekerek detaylandırdı. Musk, “Şirketler için altın renkli, hükümetler için gri renkli, bireyler için ise mavi renkli (ünlü olsun ya da olmasın) doğrulama işareti kullanılacak. Tüm doğrulanmış hesaplar, işaret etkinleştirilmeden önce manuel olarak doğrulanacaktır. Bu durum acı verici ama gerekli” ifadelerini kullanmıştı.

Twitter Türkiye de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

TWIITER MAVİ TİK FİYATI NE KADAR? 

Twitter Blue abonelik fiyatı, web kullanıcıları için ayda 8 dolar olarak belirlendi. Ancak, iOS kullanıcıları için bu fiyatın 11 dolar olacağı duyuruldu. 

MAVİ TİK ABONELERİ HANGİ ÖZELLİKLERDEN FAYDALANACAK?

Twitter Blue aboneleri, Tweet düzenleme, 1080p çözünürlükte daha uzun video yükleme, Okuyucu (reader) modu, Onay işareti (İşletmeler için altın, devlet destekli kurumlar için gri ve ünlü kişiler için mavi renkli tik), Yeni özellikleri standart kullanıcılardan önce deneyimleme gibi özelliklerden faydalanacak.

Eczanelerde yaşanan ilaç temini sorununa çözüm geliyor!
Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!
Vatan Bilgisayar'dan Huawei Nova 9'a yüzde 10 indirim! 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geri Dön