19 / 05 / 2024

Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4'ün sır perdesini araladı!

Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4'ün sır perdesini araladı!

Günümüzün ekonomik ortamı akıllı telefon almayı daha da zorlaştırırken Apple'ın duyurulacak ucuz iPhone cihazı herkes bekliyor. Apple analisti beklentilere dair son noktayı koydu. Kuo, cihazın üretimine son verilebileceğini duyurdu.



UCUZ iPHONE OLAN 'IPHONESE 4' BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER

Apple'ı çevreleyen trendler hakkında haber yapan analist Ming-Chi Kuo, Twitter hesabından yaptığı bir gönderide 2024 için planlanan iPhone SE 4'ün son durumu hakkında bilgi verdi. 

Kuo'ya göre 4. nesil iPhone SE'nin seri üretimi Apple tarafından iptal edilecek veya ertelenecek. Sebep olarak düşük sevkiyat görülen iPhone SE3, iPhone 13 mini ve iPhone 14 Plus olarak tanımlandı.

Apple'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü telefonları diğer iPhone'lar kadar şirketin yüzünü güldürmedi. Bu nedenle, iPhone SE 4 konusundaki çaresizlikten Apple, uygun fiyatlı telefonun lansman tarihini veya seri üretim tarihini daha sonraki bir tarihe erteliyor.

 Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4 ün sır perdesini araladı!

IPHONE SE 3 ÖZELLİKLERİ!

Önceki iPhone 13 ailesi gibi, iPhone SE 5G 2022 (iPhone SE 3) de Apple A15 Bionic işlemciden güç alıyor. Bu, onu en uygun fiyatlı ve güçlü iPhone modeli yapmak için yeterli. iPhone 13 serisinde ilk depolama alanı 128 GB'a çıktı ancak alt model iPhone SE'de depolama 64 GB'tan başlıyor.

Uygun fiyatlı iPhone SE 5G 2022 modeli, 5nm üretim süreci kullanılarak üretilen A15 Bionic işlemciye sahip. 15 milyar transistörlü işlemci, 2'si yüksek frekanslı çekirdek olmak üzere 6 çekirdekten oluşuyor. Ancak cihazda 5G bağlantısı ve WiFi 6 teknolojisi bulunuyor.

 Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4 ün sır perdesini araladı!

4,7 inç Retina HD ekrana sahip iPhone SE 2022, 12 megapiksel f/1,8 geniş açılı tek bir arka kameraya sahiptir. Ayrıca bir önceki seride gece modunu iyileştiren Apple, yeni iPhone'un film çekimlerinde kullandığı yöntem olan Smart HDR 4 teknolojisini benimsemişti. Cihazın ön tarafında f/2.2 diyafram açıklığına sahip 7 megapiksel FaceTime kamera yer alıyor.

Cihazın arkasında kablosuz şarjı kolaylaştıran ancak MagSafe teknolojisini desteklemeyen bir cam alaşımı bulunur. Yeni "iPhone SE" 2022, tıpkı önceki model gibi IP67 uyumlu su ve toz geçirmezdir.

Asgari ücret zammında yüzde 64 zam! Özel sektörde çalışanlara ne kadar yansıyacak? İşte bütün detaylar...
WhatsApp’ta silinen mesajlar artık geri yüklenebilecek!
İstanbullular dikkat! Toplu taşımaya zam mı geliyor? İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geri Dön