10 / 05 / 2024

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Türk Hava Yolları ve AnadoluJet yurt içi uçuşlarda kullanılmak üzere 10-11 Mayıs 2023 tarihinde alınan biletleri 449 TL'den satışa sundu. Uçuş dönemleri ise 1 Kasım 2023 ile 15 Ocak 2024 tarihleri arası olarak açıklandı.

Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşlarda geçerli sayılacak.

Kampanya kapsamında sağlanan ücretler, tek yön ücret olarak belirlendi. Kampanya, Kıbrıs Ercan Havalimanı'na yapılacak uçuşları kapsamayacak.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından yapılan tarifeli seferlerde geçerli sayılacak.

Sabiha Gökçen Havalimanına gerçekleştirilen uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli sayılmayacak.

Kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında olanlar için 449 Türk Lirası olurken, ExtraFly ücret sınıfında 569 Türk Lirası, PrimeFly ücret sınıfında 599 Türk Lirası oldu.

Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda bitirilecek. Kampanya doğrultusunda istenen ücret, rezervasyon yapılmış fakat satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli olmayacak.

Kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ya da iptale izin verilmeyecek.

Kampanya dahilinde AnadoluJet için 140 bin koltuk, THY için ise 125.007 adet olacak.

Öte yandan Türk Hava Yolları (THY), 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs günü bilet alacak olan öğrencilere yüzde 50 indirim imkanı sağlayacağını duyurdu.

THY' kampanyaya ilişkin duyurusunu sosyal medya hesabından paylaştı.

THY kampanyayı, THY ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine yüzde 50 indirimli uçuyor diye duyurdu.

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Ödemeyene resmen ceza kesiliyor! Bu detaylara şimdi göz atın!

Bakan Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın!


Geri Dön