29 / 04 / 2024

Ukra mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Ukra mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlar tarafından kurulan Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) hak sahipleriyle birlikte yarın Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz aleyhine suç duyurusunda bulunacak.




Ukra İnşaat’ın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği fakat Esenyurt imar krizine takılarak yarım kalan Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlar tarafından kurulan  Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) hak sahipleriyle birlikte yarın Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz aleyhine suç duyurusunda bulunacak.



UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

2012'de teslim edilmesi gereken dairelerimize aradan 3 yıl geçmesine rağmen kavuşamadık. Sonuçta buradan daire almak için bütün mağdurlar elindeki avcundakileri buraya döktü. Bunlar bize gazoz kapağı karşılığı ev satmadı. Burada bizim alın terimiz ve çocuklarımızın rızkı var. Türk adaleti karşısında bunun hesabını sormak istiyoruz ve adalet sistemimize olan inancımız ile haklarımız için mücadele veriyoruz. Daha önce suç duyurusunda bulunmuş ve şuanda mali şubede soruşturulan dosyalarımız var. UKOM derneği olarak ise bugüne kadar Suç duyurusunda bulunmayan komşularımız için bugüne kadar bize yapılan haksızlığa, dolandırıcılığa karşı haklarını adalet karşısında aramaları için yarın böyle bir gün organize ettik. Mağdurlarımıza "Gelin suç duyurusunda bulunun ve Türk adaletine sığınalım" dedik.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön