11 / 05 / 2024

Ülkeler alarmda! Gaz sevkiyatı süresiz olarak durdu

Ülkeler alarmda! Gaz sevkiyatı süresiz olarak durdu

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattının belirsiz bir süre kapalı kalacağını duyurdu.



Avrupa ülkeleri kış aylarında yaşanması muhtemel olan enerji krizine karşı tedbirler alıyor…

İşte Belçika’nın uygulayacağı tedbirler…

Kamu ışık kapatacak, ısıtma azalacak

Belçika’da kamu binalarında 19.00 ile 06.00 arasında aydınlatmaların kapatılacağını, ısıtmanın en yüksek 19 dereceye, soğutma sistemlerinin de 27 dereceye ayarlanacağı kaydedildi.

Almanya kamu binalarında ısıyı düşürüyor

Hükümetin onayladığı plana göre Eylül ayından itibaren, hastaneler dışında kalan kamu binaları 19 derecenin üzerinde ısıtılmayacak; girişlerde, koridorlarda ve bekleme odalarında ısıtma tamamen kapatılacak.

Devlete ait heykel ve anıt eserler, estetik kaygılarla ışıklandırılmayacak, dükkanların geceleri ışıklandırma yapması engellenebilecek.

Ülkeler alarmda! Gaz sevkiyatı süresiz olarak durdu

Fransa’da vatandalar odun sobası alıyor

Fransa’da vatandaşlar odun sobasına yönelirken talaş fiyatları artıyor ve siparişlerin ulaşması haftalar alabiliyor. Ayrıca Fransa’da ülke genelinde dükkanlara da enerji alanında bazı kısıtlamalar getirildi.

Ülkede klimalı dükkanların kapılarının kapatılması şartı getirilirken, reklam panolarının aydınlatması ise gece saatlerinde yapılmıyor.

Araç alacaklar bu hileye dikkat! Sadece uzman olanlar anlıyor

Arçelik kapsüllü Türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 listesi

Akaryakıta bugün indirim var mı? Akaryakıt indirimi bu gece mi? 2 Eylül Cuma güncel akaryakıt fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön