02 / 05 / 2024

Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Dünyaca ünlü analist, önümüzdeki dönem ve Bitcoin fiyatının ne zaman 37.000 dolara ulaşacağı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.



 Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Bitcoin Fiyatı Altı Ay İçinde Kurtarılacak mı?

Terra LUNA'nın çöküşüyle ​​başlayan küresel kripto para birimi erimesi, BTC'nin fiyatını 30.000 doların altına itti. O zamandan beri, en iyi kripto para birimleri yalnızca aşağı doğru bir eğriye sahipti. Ethereum ağı birleşmeye hazırlanırken BTC birkaç hafta boyunca 25.000 dolar civarında gezindi. Bu bağlamda kripto analistleri, teknik analize göre BTC'nin Haziran 2023'e kadar 37.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Tabii ki, bu her şeyin yolunda olduğu senaryolar için geçerli.

Terra LUNA'nın çöküşüyle ​​başlayan küresel kripto para birimi erimesi, BTC'nin fiyatını 30.000 doların altına itti. O zamandan beri, en iyi kripto para birimleri yalnızca aşağı doğru bir eğriye sahipti. Ethereum ağı birleşmeye hazırlanırken BTC birkaç hafta boyunca 25.000 dolar civarında gezindi. Bu bağlamda kripto analistleri, teknik analize göre BTC'nin Haziran 2023'e kadar 37.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Tabii ki, bu her şeyin yolunda olduğu senaryolar için geçerlidir.

 Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Düşünülenden Daha Yakın Olabilir

Dünyaca ünlü analist Crypto Michael'a göre, toparlanma 2023'ün başlarından itibaren sadece birkaç ay içinde gerçekleşecek.

Bu konuda analist şu yorumu yaptı:

"Büyük olasılıkla BTC, Bitcoin fiyat hareketi söz konusu olduğunda bundan birkaç ay sonra 37.000 dolar civarında hareket ediyor olabilir. Çünkü 2018 ve 2019’daki piyasaları kopyalanacak ve ayrıca zaten böyle bir hareket olduğunu biliyoruz."

Bitcoin (BTC) fiyat hareketi, yatırımcıların toparlanma için satın alım yapması nedeniyle 16.500 dolar seviyesinde yatay bir hareket izliyor. Bu arada, altcoin piyasasında da durum aynı, bu da kar elde etmek isteyen yatırımcılar için piyasayı öngörülemez hale getiriyor. Fiyat takip platformu CoinMarketCap’e göre, BTC fiyatı yazının yazıldığı saat itibariyle son 24 saatte yüzde 0,15 artışla 16.845 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bunları bilen EYT’li oluyor!  Yasada dikkat edilmesi gerekenler neler?
WhatsApp’a gelen şikayet etme özelliği ile tanışın! Nasıl kullanılır?
Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön