20 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne zaman 18 lira olacağını açıkladı! Şoke olmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne zaman 18 lira olacağını açıkladı! Şoke olmayın

Doların 18 TL’ye ulaşacağı zamanı adım adım bekleyen vatandaşların gözü – kulağı ekonomistlerinde söylemlerinde. Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, öngörülerine devam ederken doların yeni seviyelerini açıkladı. İşte detaylar…



YASTIK ALTINDAKİ PARALARA DİKKAT EDİN

Elinde dolar bulunduran vatandaşlar için al-sat işlemine dikkat edilmesi gerektiğini dile getiren Geçer, yatırımcıları dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

Para piyasalarının ünlü uzmanı Selçuk Geçer, bu anlamda olumsuz konuşurken, "Yastık altındaki paraları tekrardan alabilmek için 40 takla atmışlardı. Oysa bankacılık sisteminden çekip biz aldık. Tefeci borçlarının içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz oldu. Türkiye, artık işin içinden çıkmayacak duruma geldi" ifadelerini kullandı.

YIL SONU İÇİN “35 TL” DEMİŞTİ

Geçer, doların 30 lirayı bile görmesin olumlu olabileceğine vurgu yaparken, "Vatandaş, artık harcayacak para bulamıyor. Batık kredi miktarı daha da yükselecek. Enflasyon beklentisi her gün daha yükselecek. Dolar 25 - 30 TL görürsek öpüp, başımıza koyalım. Yılın sonunda 30 - 35 TL ile kapatacağız. Hatta üç haneleri bile görebiliriz. Önümüzdeki aylarda enflasyon yukarı doğru gitmeye kaldığı yerden devam edecek” diyerek, cümlelerini noktaladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne zaman 18 lira olacağını açıkladı! Şoke olmayın

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Temmuz 2022 tarihinde saat 12.55’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,74 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 985 Türk Lirası değerinde.

Üniversite mezunu olmak gerekmiyor! İş arayanların dikkatine! Noter personeli alımı başladı

İş arayanlar buraya! 229 kişi personel alınacak! Elinizi çabuk tutun

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! 2022 yılı üniversite ve lise yurt ücretleri ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön