04 / 05 / 2024

Ünlü ekonomistten kriz zamanında köşeyi döndürecek tavsiye: Bunu yapın paranız katlansın

Ünlü ekonomistten kriz zamanında köşeyi döndürecek tavsiye: Bunu yapın paranız katlansın

Kriz zamanları verileri iyi okuyup piyasayı dikkatli takip edenler için fırsat zamanlarına dönüşebilir. Ünlü ekonomist şu dönemde nereye yatırım yapmalı diye merak edenlere çok önemli bir tavsiyede bulundu. Ziraat Bankası eski Müdürü Şenol Babuşcu, bakın köşeyi dönmek isteyene ne dedi?



İKİ HESAP ARASINDA BÜYÜK ENFLASYON FARKI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Mart ayında yıllık tüketici enflasyonu yüzde 61,14 olarak gerçekleşti.

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG), yayımladığı raporunda mart ayı enflasyon oranını yüzde 142,63 olarak açıklamıştı.

Açıklanan rakamlar sonrası enflasyonun tarihi zirveye ulaştığını belirten ekonomist Oğuz Demir ''Son 30 yılın en büyük krizini yaşıyoruz. Üretici enflasyonu 2001 krizini ve 94 krizini geride bıraktı, enflasyon sarmalı içerisinde her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz. İnsanlar fiyat artışı ve zamların azalmasından ümidini kesti, artık daha az artmasını talep ediyor'' tespitinde bulunmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön