28 / 04 / 2024

Ünlü ekonomistten şoke eden ifadeler! 2023’te bunları alanlar dikkat etsin!

Ünlü ekonomistten şoke eden ifadeler! 2023’te bunları alanlar dikkat etsin!

Uzmanlar tarafından 2022 yılında borsa dışında hiçbir alanda kazanç sağlanmadığı ifade edildi. Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş 2023 yılı için dolar, euro, borsa ve altın değerlendirmesinde bulundu. Aktaş, yatırım yapanların ne kadar kazanacağını açıkladı. İşte Alaattin Aktaş'ın o yazısı…



Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş ekonomim.com’da yazdığı "Tasarruf sahibi 2022’deki gibi bir zulüm görmedi!" başlıklı yazısı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. 2022’nın kötü bir yıl olarak kolay kolay unutulmayacağının altını çizen Aktaş, borsa dışında hiçbir alandan kazanç sağlanmadığını vurguladı.

Ünlü ekonomistten şoke eden ifadeler! 2023’te bunları alanlar dikkat etsin!

2023 yılında kaybettireceklerinin belli olduğunu söyleyen ekonomist Aktaş, faiz oranları doğrultusunda parasını Türk Lirası olarak tutanların hiç şansı olmadığını aktardı. Dövizin haziranda yapılacak seçimden sonraki senaryosunun önemli olduğunu belirten Aktaş, borsanın bilinmediğini söyleyerek "Paran var mı, derdin var" açıklamalarında bulundu.

İşte Alaattin Aktaş'ın o yazısı…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön