06 / 05 / 2024

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak

Ünlü kripto para birimi traderı Kaleo, Bitcoin(BTC) yatırımcılarına kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



Yatırımcılara, “daha ne kadar boğa kalacaklarını” sorarak kırmızı mumlara işaret ediyor.  “41 bin dolara başka bir mum oluşması sizi etkileyecek mi? Çünkü bu seviyelerin, büyük resmi biraz olsun değiştirmeden buradan itibaren hala sağlam bir şansı var,” ifadelerini kullandı ve aşağıdakileri söyledi:

Fiyat hareketini ne kadar çok izlersem, önümüzdeki birkaç hafta içinde bunun gibi bir şey göreceğimize o kadar inanıyorum. Menzilin devam etmesi ve ardından desteğin altında temiz bir mola verilebilir, bu nedenle ‘teknik olarak’ kutu doldurulacak, ancak uzun süre dayanmayacak.

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin de büyük düşüş yaşanacak

BTC BİTCOİN FİYATINDA SON DURUM

Bitcoin (BTC), geçen haftaki büyük fiyat dalgalanmasının ardından Pazartesi günü erken saatlerde neredeyse altı haftanın en düşük noktasında işlem gördü. Ancak yazım itibariyle, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 5.6 artarak 40.649 dolardan işlem gördü. Daha önce, Bitcoin fiyatı 15 Mart’tan bu yana en düşük seviye olan 38.202 dolara kadar düştü.

Editörün Notu: Bu haber 26 Nisan 2022 22:34'te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 15 lira 75 kuruş, altının gramı ise 903 lira 5 kuruş

Euro mu Dolar mı Gram Altın mı Gümüş mü? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak yatırım tavsiyesi

Altın piyasası neden karıştı? Altın uzmanları sebebini açıkladı

Türkiye’de araba almak hayal olacak, rekor zam geliyor! Rusya – Ukrayna savaşı otomotiv sektörünü vurdu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön