18 / 07 / 2024

Uphill'deki 2 ticari birim satışa çıkıyor

Uphill'deki 2 ticari birim satışa çıkıyor

TOKİ işbirliği ile gerçekleştirilen ortak girişim projesi Uphill Court Ataşehir'deki ticaret merkezlerden son ikisi ihaleye çıkıyor




Uphill Court Ataşehir'de hayat başladı, sıra alışverişe geldi. Toplam 1.742 daireden oluşan Uphill Court Ataşehir'deki günlük ihtiyaçlar, yine proje kapsamındaki ticari birimlerden karşılanacak.

Uphill Court Ataşehir ile birlikte çevresindeki yerleşim birimlerinde yaşayan yaklaşık 30 bin kişiye hitap edecek olan Uphill Mall'daki son iki alışveriş ve ticaret merkezleri ihale yöntemiyle satılacak. Toplam 2 bin 471 metrekarelik büyüklüğe sahip iki ayrı ticari birimin ihalesi açık artırma yöntemiyle yapılacak. İhale, 3 Aralık 2008 tarihinde Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. İhalede, 4 ayrı bağımsız bölümden oluşan ve toplam 1.743 metrekare büyüklüğünde olan ilk ticari birim 8 milyon YTL'den satışa sunulacak. Yaklaşık 728 metrekare büyüklükteki ikinci ticari birim için belirlenen ihale bedeli ise 6 milyon YTL olacak. Peşin veya vadeli olarak iki ayrı satış alternatifin sunulduğu ihalede; vadeli almak isteyen yatırımcılar yüzde 30 peşinat ödeyecek. Satış bedelinin bakiye kısmı için ise bir yıl vade ve yüzde 1,5 faiz uygulaması olacak.

Alışveriş merkezlerinin Ataşehir'de büyük bir potansiyele hizmet vereceğini belirten Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, faaliyete geçecek birimlerin, hem Uphill Court içinde hem de Ataşehir'de büyük kolaylık sağlayacağını belirtti. Uphill Court projesinin tasarlanması sırasında otopark, spor, eğlence ve alışveriş merkezi gibi tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğünün altını çizen Nazmi Durbakayım, Uphill Court sakinlerinin bankacılık, giyim, gıda, sağlık, bakım, kozmetik gibi tüm ihtiyaçlarını bulundukları yerde karşılamaya başlayacaklarını ifade etti.

Geri Dön