25 / 05 / 2024

Uprise Elite'te 167 bin TL'ye!

Uprise Elite'te 167 bin TL'ye!

Uprise Elite için hazırlanan 'kolay ödeme' kampanyası, Kartal'a geleceğin yatırımı yapmak için iyi bir fırsat sunuyor



Uprise Elite için hazırlanan 'kolay ödeme' kampanyası, Kartal'a geleceğin yatırımı yapmak için iyi bir fırsat sunuyor. Avantajlı ödeme kolaylığı sağlayan kampanya ile yüzde 1 peşinat ödeyenler, peşinatın geri kalan kısmını daire tesliminde yani Aralık 2010'da yüzde 19 ödeyecek.

Uprise Elite için düzenlenen kampanya dahilinde ayrıca yüzde 20 peşinat Ödeyenlerin 24 aylık faiz oranı, yüzde 35 peşinat ödeyenlerin 36 aylık faiz oranlan ve vaizde 50 peşinat ödeyenlerin 48 aylık faiz oranlan sıfır olacak. İsteyen müşteriler ise 120 aya yayılan vadede yüzde 17den başlayan faiz oranları ile kredi kullanma imkânına sahip olacak.

Daire tutarının yüzde 80'i ise bankalarca kredilendirilecek, kredilendirilen miktarı 12 ayda geri ödemek isteyenlere yüzde 0
faiz uygulanacak. Bu ödeme şekli dışında farklı seçenekler arayanlar için de avantajla koşullar sunuluyor. Daire tutarının yüzde 35'in ödeyenlerin geriye kalan kısmını 36 ayda ödemek isteyenler ile yüzde 50 peşinat ödeyerek diğer yansını 48 ayda ödemek isteyenlere de sıfır faiz uygulaması sunulacak.

Uprise Elite teslime sayılı günler kaldı
Toplam 704 daireden oluşa Uprise Elite projesinin 360 daireyi kapsayan üç bloğu ve Teras Evlerin' inşası tamamlandı. Toplam 306 daireden oluşan rezidans bloğunun ise 26. katına gelindi. Aralık 2010 tarihinden itibaren daire teslimlerinin yapılacağı bilgisini veren Satış Müdürü Kaan Ayalp, Anadolu Yakası'nın en yüksek rezidans binaşı olan 42 katlı Uprise Towers'ı homeoffice olarak kullanmak isteyenler İçin özel hizmet birimlerine sahip olacağını belirtti.

Kaan Ayalp'ın verdiği bilgilere göre; rezidans bloğunda yer alacak 'business center'da teknolojik donanımlara sahip toplantı odaları, lobi, ticaret alanları, okuma salonu, posta odası, revir ve kafeterya gibi birimlerle birlikte kuru temizleme, kuaför gibi hizmetleri de verilecek.


Geri Dön