29 / 04 / 2024

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, son dakika açıklamasıyla milyonlarca kişiyi sevince boğdu. Dar gelirli aileler için yapılan sosyal destek ödemeleri hızlandırıldı ve 11 ilde ödemeler yapılacak. Paranızı Ödemelerin PTT şubelerinden yapılacağı desteğe başvurmak için taşınması gereken şartlar belli oldu. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığından sevindiren haber

Seçimler yaklaşırken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere yönelik yeni adımların atılacağını duyurdu. Bakan Kirişci, yaptığı açıklamada, 11 ilde destek kararı aldıklarını belirtti. Bu kararın, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendirdiği düşünülüyor.

Tarım sektörü, ülkemizin en önemli sektörlerinden biri olarak biliniyor. Çiftçilerin desteklenmesi hem ülke ekonomisi hem de halkın yaşam standardı için oldukça önemli bir konu olarak görülüyor. Tarım sektöründe yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Kirişçi yürürlüğe giren kanunlarla birlikte bitkisel ve hayvansal üretimde etkin bir planlama yapacaklarını belirtti. Ayrıca gıda arz güvenliğiyle ilgili olası riskleri minimize edeceklerini ve üretimde sürekliliği sağlayarak verimliliği artıracaklarını söyledi.

Kanunların ayrıca ormancılıkta da önemli düzenlemeleri içerdiğine vurgu yapan Kirişçi, orman köylülerinin ormandan sağlanan gelire ortak olacağını ve orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin şehit statüsünde olacağını belirtti. Bunun yanı sıra dijital uygulamaların güçlendirilerek ormanların daha etkin bir şekilde korunacağını ifade etti. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni adımlar atacağını duyurması, sektördeki birçok kişiyi heyecanlandırdı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön