17 / 05 / 2024

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...



 Vahit Kirişçi den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Bu illerde yaşayan kişilere 135 TL ödeme yapılacak

Bakan Kirişçi, yaptığı açıklamada, Aksaray, Ankara, Eskişehir, Hatay, Karaman, Kırşehir, Konya, Mardin, Nevşehir, Niğde ve Şanlıurfa illerinde destek kararı alındığını duyurdu. Ayrıca, 11 il ve 52 ilçede çiftçilere dekar başına 135 TL destek verileceği belirtildi.

Bakan Kirişçi, su kısıtı olan 11 il ve 52 ilçede 2023 yılında yağlık ayçiçeği ekimi yapan çiftçilere dekar başına 135 TL destek ödemesi yapılacağını ifade etti. Destekten yararlanacak iller arasında Aksaray, Ankara, Eskişehir, Hatay, Karaman, Kırşehir, Konya, Mardin, Nevşehir, Niğde ve Şanlıurfa yer aldığı belirtildi.

Hane başına yapılacak ödeme ise 135 TL olarak belirlendi. Bakan Kirişçi, yerli sertifikalı tohum kullanımına da vurgu yaparak, çiftçilere destek verileceğini açıkladı.

Aile destek 2023 duyurusundan sonra dikkat çekici bir vaat geldi!

Kaymakamlıklara kiracılar akın edecek! 700 ile 1500 TL arası ödeme yapılacak!

Çiftçiler dikkat! 11 Milyar hibe verilecek

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön