19 / 05 / 2024

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank’tan temassız ödemeye yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Temassız ödemelerde toplam 70 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Aynı gün bir kerede gerçekleştireceğiniz Mobil Temassız Ödeme harcamaların sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacak.

  • Mobil Temassız Ödeme haricinde gerçekleştirilen alışverişler, mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard'lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve bunun yanı sıra, ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında yer almayacak.

  • İşlem iptal/iade halinde yüklenen puanlar geri alınacak Bununla beraber, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı halde söz konusu tutar kadar ilgili karta borç olarak yansıtılacak.

  • Kampanya müşteri bazında geçerli olacak. Aynı zamanda, bir müşteri kampanyadan en fazla 70 TL Worldpuan kazanabilecek.

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

  • Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil uygulamasında yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabilecek.

  • Kampanya katılım sağlama işlemi 1 Temmuz 2023 - 31 Temmuz 2023 tarihlerinde, işlemden önce veya sonra yapılabilecek.

  • Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen alışverişler dahil edilecek.

  • Kampanya dahildende kazanılan Worldpuan'lar 11 Ağustos 2023’e kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına aktarılacak. Ayrıca, söz konusu Worldpuan’lar bir gün sonra kullanılabilir olacak. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 26 Ağustos olacak. Kullanılmayan Worldpuan’lar 27 Ağustos’ta geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası’ndan bu başvuruyu eksiksiz yapanlara tam 2 bin TL hediye! Son tarih 31 Temmuz!

Temmuz 2023 SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşı kalem kalem hesaplandı! Kim, ne kadar alacak? İşte en yeni emekli maaşları

Kısmi emeklilikte sürpriz detay ortaya çıktı! Yeni tablo son şeklini aldı! Emekli olmak isteyenler hemen baksın!


Geri Dön