18 / 05 / 2024

Vakıfbank’tan özel sektör çalışanı, kamu personeli ve emeklilere 36 aya kadar vadeli, esnek ödemeli kredi

Vakıfbank’tan özel sektör çalışanı, kamu personeli ve emeklilere 36 aya kadar vadeli, esnek ödemeli kredi

Vakıfbank, düzenlediği kampanya ile tüm ihtiyaçlar için 36 aya kadar vadeli ve cazip faizlerle ihtiyaç kredisi veriyor. Peki bu kredi için başvuru şartları ve alınan kredinin geri ödemesi nasıl yapılacak?



Krediden faydalanmak isteyen vatandaşlardan istenecek belgeler ise şunlar:

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI İÇİN

www.turkiye.gov.tr sayfasından alınan barkodlu SGK hizmet dökümü, son aya ait onaylı maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı (imzalı) belge/maaş yazısı, müşterinin maaş yazısı getirmesi halinde; işyeri onaylı maaş yazılarını imzalayan kişi/ kişilerin imza sirküleri/ yetki belgeleri, müşterinin çalıştığı kurumun kendi emekli sandığına tabi olması nedeniyle SGK hizmet dökümü bulunmaması halinde; işyeri onaylı bordrolarını/ maaş yazılarını imzalayan kişi/ kişilerin imza sirküleri/ yetki belgeleri. Maaşını Vakıfbank’tan alan özel sektör çalışanları içinse maaş bordrosu talep edilmeyecek.

Öte yandan yine maaşını Vakıfbank’tan alan kamu çalışanları için de gelir belgesi talep edilmeyecek.

Vakıfbank’tan özel sektör çalışanı, kamu personeli ve emeklilere 36 aya kadar vadeli, esnek ödemeli kredi

EMEKLİLER İÇİN

Emekli maaşına ilişkin ilgili Banka onaylı maaş/hesap ekstresi veya müşteri tarafından www.turkiye.gov.tr sayfasından (e-hizmetler bölümü) alınacak barkodlu maaş dökümü istenecek.
Banka açıklamasına göre, yine maaşını Vakıfbank’tan alan emekli müşterilerden de herhangi bir evrak talep edilmeyecek.

ŞİRKET ORTAĞI YA DA SERBEST ÇALIŞANLAR İÇİN

Güncel vergi levhası ve Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi ve ekleri, ticaret sicil gazetesi gibi evraklar istenecek.

RANTİYELER

Kira geliri elde edilen gayrimenkule (yalnızca konut ve iş yeri) ait tapu belgesi, kira kontratı, banka onaylı hesap ekstresi, Mevduat gelirine ait banka onaylı hesap ekstresi isteneceği gibi, kredinin limitine veya türüne göre ek belge ya da teminatlar istenebilecek.

Bankalar peş peşe açıkladı! ING, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB, Akbank, Halkbank, Vakıfbank...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön