09 / 05 / 2024

Varlık Fonu’na devredildiğinden beri zarar ediyor! PTT, 76 ilde zarar etti!

Varlık Fonu’na devredildiğinden beri zarar ediyor! PTT, 76 ilde zarar etti!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Varlık Fonu'na devredildikten sonra zarar etmeye başlayan PTT, KİT'ler arasında en çok zarar eden üçüncü kuruluş oldu!



PTT FİNANSMAN GİDERLERİ İÇİN KREDİ KULLANIYOR

PTT'nin verileri incelendiğinde mali duruma dair çarpıcı başka rakamlar da ortaya çıktı. Verilerle yöneticilere yılda 33 ile 36 bin TL temsil ödeneği tahsis edildiği anlaşıldı. PTT, son 2 yılda finansman giderlerini karşılamak için kredi kullanmaya başladı. 2021'de 664 milyon TL kredi alan PTT, 2022'nin ilk 5 ayında ise 670 milyon TL kredi kullandı.

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez dolar – euro eşitliği için Türkiye’yi uyardı. Türkiye ciddi zarar yaşayacak

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön