15 / 05 / 2024

Vatandaş isyan etti! Kira öder gibi aidat ödeniyor

Vatandaş isyan etti! Kira öder gibi aidat ödeniyor

İstanbul'da herşeye zam haberi gelirken bir zam da site aidatlarına geldi Hayatın her geçen gün zorlaştığı günümüzde aidatlar kiralarla yarışır hale geldi.



KİRA GİBİ AİDAT ÖDEMESİ 

Sarıyer, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Zeytinburnu, Silivri, Fatih, Bakırköy, Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Bayrampaşa, Kartal, Sultanbeyli, Çekmeköy,  Kâğıthane, Küçükçekmece, Pendik, Üsküdar, Ataşehir olmak üzere İstanbul'da 21 ilçede konut aidat ücretlerinde yüzde 100'ün üzerinde artış yaşandı.

Rapora göre, en yüksek aidat talep eden semtlerdeki ortalama rakam Şişli'de 8 bin 575, Büyükçekmece'de 7 bin 477, Beşiktaş'ta ise 7 bin 334 TL.  Site harici aidat ödemelerinde ise, ilk sırayı 533 TL ile Sarıyer ve Beyoğlu paylaşıyor. Bu ilçeleri 420 TL ile Kadıköy ve 359 TL ile Beşiktaş ve 275 TL ile Bakırköy izliyor.

Vatandaş isyan etti! Kira öder gibi aidat ödeniyor

SİTE BÜTÇELERİ ARTIK MÜFETTİŞLER TARAFINDAN DENETLENECEK

Kat sahiplerine de ikazlarda bulunan Sandalcı, "Kat sahipleri genel kurula katılmıyorlar. Katılmadıkları gibi toplantıya katılanların yüzde 50 artış oy fazlalığı ile orada alan tüm kararlar yasal olarak geçerli oluyor.

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

Cyberpunk 2077 4K hız için güncelleme aldı

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön