03 / 05 / 2024

Vatandaş Vakıfbank hisseleri üstünden nasıl dolandırıldı

Vatandaş Vakıfbank hisseleri üstünden nasıl dolandırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayı başından 12 Eylül tarihine kadar 3,90 Türk Lirası’dan aldıkları VakıfBank hisselerini 15,66 Türk Lirası’na kadar yükselterek yatırımcıları tokatlayan manipülatörler tekrar küçük yatırımcıları mağdur ederek para kazandı.



Borsa‘da yapılan manipülasyon hareketleri bazı çevrelerin para kazanmasına sebep olurken, küçük yatırımcıların sürekli para kaybetmesine de sebep oluyor. Şimdi de ünlü manipülatörler ve yancılarının VakıfBank hisselerinde, manipülasyon yaptığı ve bir daha küçük yatımcıyı zarara uğratarak bu hissede mağdur ettiği konuşuluyor. Evet, VakıfBank kısa bir süre içinde 3,90 Türk Lirası’ndan 15,66 Türk Lirası’ya kadar yükseldi.

Ekonomimanset.com'un haberine göre, 2 Ağustos Tarihinde 3,90 Türk Lirası’dan işlem gören tahta manipülatörlerin organize bir halde tahtada muamele oluşturmaya başlamasıyla beraber 12 Eylül tarihinde 15,66 Türk Lirası’na kadar terfi etti. Peki, kim bu manipülatörler?

Borsa çevrelerinde konuşulanlara göre bir müddet önce Petrokent hisselerinde manüplasyon yapan ve birçok küçük yatırımcının mağdur olmasına neden olan aynı isimler. Bu manipülatör ve ekibi şimdi de VakıfBank hisselerinde de küçük yatırımcıları mağdur ettiler.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön