02 / 05 / 2024

Watsons dünyada 4 bin mağazaya ulaştı!

Watsons dünyada 4 bin mağazaya ulaştı!

A.S Watson Group’a bağlı dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım perakendecisi Watsons, başarılı bir yılı daha geride bırakarak 2013 yıl sonu itibariyle dünya çapında 4000 mağazaya ulaştı...



Asya ve Avrupa pazarlarındaki hızlı büyümesiyle dikkat çeken Watsons, 2012-2013 yılları arasında  dünya çapında günde birden fazla mağaza açılışı gerçekleştirerek mağaza portföyünü son 3 yılda büyük ölçüde genişletti.  Müşterilerine güzellik ve kişisel bakım ürünlerini profesyonel hizmet ağı ile sunan Watsons, büyümesini 2014 yılında da hız kesmeden sürdürmeyi hedefliyor.

 

A.S. Watson Group Genel Müdürü Dominic Lai: “ A.S Watson için küresel büyüme hedefimiz 2015 yılında 13000 mağazayı geçmek. Watsons, şirketler grubumuzun önde gelen perakende markalarından biri. 2014 yılında açmayı planladığımız 1200 mağazanın 700’ü Watsons markasına ait olacak. Bu hedefimiz, günde ortalama 3 yeni Watsons mağazası açılışı olarak ifade edilebilir.” şeklinde konuştu. Büyüme hedeflerinin yanı sıra farklılaşmanın önemini de vurgulayan Lai: “ Stratejik önem taşıyan tedarikçilerimiz ile işbirliklerimizi arttırarak kategori yönetimini daha da geliştireceğiz, böylece müşterilerimizi yenilikçi ürünlerle en uygun fiyatlarda tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.  

 

Güzellik ve Kişisel Bakım pazarının öncüsü Watsons, gerçekleştirmiş olduğu marka yenilenme sürecinde Türkiye dahil faaliyet gösterdiği 12 farklı pazarda dost, özenli ve uzman servis yaklaşımı ile müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı ve müşterilerinin iyi görünüp harika hissetmelerini sağlamağı amaçlamaktadır.

 

Sosyal medya, Watsons için marka imajını güçlendiren ve müşteri deneyimini tamamlayan vazgeçilmez bir platformdur. Farklı sosyal ağlar üzerinden dünya çapında 7 milyon takipçiye ulaşan Watsons’ın,  online ve offline kanallardaki gelişimini sürdürecek olmasının beraberinde markaya yeni başarılar getirmesi ve mevcut benzersiz rekabet avantajı ile bir araya gelerek Watsons’ın sektördeki lider pozisyonunu güçlendirmesi beklenmektedir. 



Geri Dön