18 / 05 / 2024

Westside İstanbul’un dükkanları görücüye çıktı!

Westside İstanbul’un dükkanları görücüye çıktı!

İstanbul Beylikdüzü’nde 600 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde, büyüklükleri 20 metrekare ile 1323 metrekare arasında değişen 116 adet cadde dükkanının satışı başladı.



Beylikdüzü’nde 600 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde cadde dükkanlarının satışı başladı.


Şahinler Holding’in arsası üzerinde Uzman-Beyaz-Mutlu-Mesturkuaz-Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde 20 metrekare ile 1323 metrekare arasında değişen 116 adet cadde dükkân, metrekaresi 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, “Alışveriş caddelerinde; dünyaca ünlü markaların geleceği geniş mağazaların yanı sıra; bölge sakinlerinin günlük ihtiyaçlarının karşılanacağı küçük cadde mağazaları da olacak. Hem Şahinler Holding olarak bizim hazır giyim konfeksiyon alanındaki iş ortaklarımızla hem de İstanbul’un önemli market ve kafe-restoran zincirleriyle talep toplama görüşmelerine başladık. Görüşmelerde gelen talep yoğunluğu bizi memnun etmiş ve ne kadar doğru bir iş yaptığımızı da teyit etmiştir. Oluşacak alışveriş caddeleriyle burası; hem İstanbul’un yeni cazibe merkezi, hem de İstanbul’un batı yakasında 2,5 milyonluk bir nüfusa hitap eden yeni Nişantaşı, Levent veya Etiler’i olacak.” değerlendirmesinde bulundu.


Zaman




Geri Dön