27 / 05 / 2024

WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu hemen yaparsanız, dolandırılmazsınız!

WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu hemen yaparsanız, dolandırılmazsınız!

WhatsApp kullanıcı güvenliklerini arttırmak ve dolandırıcılığı engellemek amaçlı olarak yeni güncelleme yayınlayacak. Yayınlanacak güncelleme ile birlikte daha çok güvenlik özelliği eklenecek. İşte güncellemenin tüm detayları…



WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu hemen yaparsanız, dolandırılmazsınız!

Sim kart hırsızlığı sona erecek

WhatsApp yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada kriterlerin uygulanması ile kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlanacağı söylendi.

WhatsApp’ın güvenliği ihlal etmiş olduğu durumlarda daha iyi bir hizmet sunulabilmesi amaçlı yardım sağlayacak. Bu şekilde telefon değiştiren ya da yeni hat kullanacak hesap sahipleri için bu işlem daha güvenilir bir hal alacak.

WhatsApp yeni yapmış olduğu güncelleme ile birlikte yalnızca hesabı önceden kullanan hesap sahibinin erişimine sağlayabileceği şekilde bir güncelleme tasarladı. Bu şekilde bilinmeyen kişiler WhatsApp hesapları üzerine kolay bir şekilde erişim sağlayamayacak. Bu erişim engellenecek. Erişilebilirlik durumu tek seferlik şifre kullanılarak talep edilecek. Güvenlik açıkları bu sayede en aza indirilecek.

Whatsapp’tan iki faktörlü kimlik doğrulaması

WhatsApp kişilerle bağlantı kurulduğunda yalnızca ilk kişinin paylaştığı uyuşturucu şifrelenmiş oldu bilmen yeni bir özellik ile güvenirliğini arttıracak. Şifreli doğrulama işlemi kolaylaştırılarak sayfaya erişim sağlandığında bağlantının güvenilirliği otomatik olarak kontrol edilecek. Bu önlemler ile kullanıcıların hesapları güven altına alınacak. Güncellemenin ilerleyen günlerde kullanıma sunulacağı tahmin ediliyor.

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

WhatsApp’ta istemediklerinize nasıl görünmez olursunuz? İşte yöntemler…

Geri Dön