24 / 07 / 2024

WhatsApp resmen şekil değiştirdi! Artık üzerimize giyeceğiz!

WhatsApp resmen şekil değiştirdi! Artık üzerimize giyeceğiz!

Hemen hemen herkesin telefonunda yer alan mesajlaşma uygulaması kullanıcılarına öyle bir güncelleme uyguladı ki duyanlar kulaklarına görenler gözlerine inanmadı. WhatsApp yeni özelliği ile artık giyilebilir bir uygulama haline gelecek.




 WhatsApp resmen şekil değiştirdi! Artık üzerimize giyeceğiz!

Giyilebilir WhatsApp uygulaması detayları neler?

WhatsApp kullanıcıları tarafından heyecan uyandıran yeni güncelleme şimdilik sadece Android ve beta olsa da bu güncelleme ile birlikte WhatsApp artık giyilebilir bir uygulama haline alıyor.

WhatsApp’ın Android için hazırlanan  beta güncellemesinde ile tespit edilen yeni özellik sayesinde WhatsApp akıllı saatlerde kullanılabilir WearOS işletim sistemiyle de uyumlu duruma gelecek. Akıllı saatler için tasarlanmış olan Android işletim sistemi, WearOS’a uyumlu hale getirilerek akıllı saat üzerinden de WhatsApp sohbetlerine ve mesajlarına işlemlerinin yapılması mümkün olacak. WhatsApp’ın WearOS uygulaması içeriğinde sohbet mesajları ve sesli mesajlar bölümü yer alacak. WearOS’a uyumlu hale getirilerek akıllı saat üzerinden kullanım sağlayacak yeni uygulama şimdilik sadece beta tester olarak WearOS üzerinde WhatsApp’ı kullanım sağlayacak.

WearOS üzerinde WhatsApp’ı kullanımı için hesabımızı akıllı saatinize bağlama işlemi esnasında 8 haneli bir kod talep edileceği yayımlanan ekran görüntüsü içeriğinde yer almaktadır. Talep edilen kodu gerekli bölümü girildikten sonra akıllı saatiniz WhatsApp’ı kullanmak için telefonunuzla senkronize ediyor olacak. WhatsApp Messenger uygulamasında olduğu gibi bu uygulama üzerinde de mesajlaşmalar da uçtan uca şifrelemeyle korunacak.

Şuan için beta olan bu özellik tüm kullanıcıların hizmetine sunulduğu andan itibaren WhatsApp erişimini ile akıllı saatlere de taşımış olacak.

WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu hemen yaparsanız, dolandırılmazsınız!

Resmi açıklama geldi! WhatsApp ve Meta'ya rekor ceza! 

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!


Geri Dön