19 / 05 / 2024

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

 Muadillerinin bu özelliği çoktan kullanıyor olmasına rağmen WhatsApp bir yenilik yaparak sesleri metne dönüştürme fonksiyonunu sonunda getiriyor. WhatsApp kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği özelliğin ise ne zaman kullanılacağı şimdilik meçhul.



Transkriptlerin cihazda, yani yerel olarak oluşturulacağını not etmek önemlidir. WhatsApp ve Apple bunu almayacak. Kullanıcıların özelliği kullanmak için gerekli dil paketlerini indirmeleri gerekecek. WABetaInfo, bu özelliğin yalnızca iOS'un daha yeni sürümlerinde kullanılabileceğini önermektedir.

Bu arada, özelliğin yakında gerçekleşecek olan genel kullanıma sunulmasını beklememiz gerekecek. Normalde olduğu gibi, önce herkese açık beta sürümünde sunulacak ve ardından her şey yolunda giderse kararlı sürüme geçilecek.

WhatsApp tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

WhatsApp, kullanıcıların cep telefonlarını veya bilgisayarlarını kullanarak birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan platformlar arası bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. 2009 yılında kuruldu ve 2014 yılında Facebook tarafından satın alındı. WhatsApp, kullanıcıların metin mesajları göndermesine, sesli ve görüntülü aramalar yapmasına, 
resim, belge ve diğer medyaları paylaşmasına olanak tanır. Uygulama aynı zamanda birden fazla kullanıcının tek bir sohbete katılmasına izin veren grup sohbetlerini de destekler.

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'a öyle bir ceza verildi ki! İşte cezanın nedeni

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler


Geri Dön